To je tak, když člověk hledá na netu recept na domácí lučinu - a kromě tohoto objeví i recept na domácí nutelu. Zatímco při výrobě lučiny ušetříte nějakou tu korunu a vyrobíte si něco zdravého, tak při přípravě nutely je tomu přesně naopak. A možná i proto mě lákalo tento recept vyzkoušet. Předem varuju, že kdo je - stejně jako já - čokoholik, této mňamce určitě propadne... Jako základ jsem použila recept z Apetitu, ale lehce jsem si ho upravila...
Nutela
1 salko
200 g kvalitní mléčné čokolády (já dala 100 g orion a 100 g čoko na vaření z lídlu, ale příště bych dala opravdu jen mléčnou)
1 smetana ke šlehání
kousek másla, cca 30 g
původně tam měl přijít ještě med (cca 2-3 lžíce), ale neměla jsem, tak jsem kápla javorový sirup
Žádné komentáře:
Okomentovat